Champagneglas

Graverade champagneglas till bröllopet, studenten

Det brukar alltid vara svårt att veta vad man ska ge bort till brudparet. Man vill gärna ge bort något som uppskattas och ger en riktigt ”wow-effekt”. Det kan också vara svårt idag att komma på något, eftersom dom flesta har det dom behöver. Då är det perfekt att ge bort ett graverat glas i form av ett champagneglas, med brudparets namn och bröllopsdatumet ingraverat. Både en unik gåva och faktiskt något som brudparet kan skåla med på bröllopsfesten.

Så vilken modell och vad ska man gravera på ett champagneglas som ska ges bort som bröllopspresent? Först och främst ska man få in namnen på glaset på dom som gifter sig. Då kan man antingen gravera in hennes namn på det ena och vice versa på det andra, då har man skapat två stycken unika glas som man kan ge till vara och en av brudparet. Eller så väljer man att gravera in båda namnen på champagneglaset och ett datum under och kanske kombinera dessa med någon symbol, ett hjärta, blomma eller något annat so kanske brudparet förknippas med.

Graverade champagneglas är även en perfekt present att ge bort som student present. Det brukar finnas glas att köpa som redan har ett tryckt motiv med exempelvis en studentmössa och texten studenten. Gör detta då lite mer personligt, genom att ge bort ett graverat glas med namnet på den som tar studenten, ett datum och kanske även vad klassens namn. Det blir en mer personlig och garanterat en produkt som kommer att stå längst fram i vitrinskåpet. Så om du väljer att köpa graverade glas till studenten, så brukar valen även här var många. Lägg till en symbol på en studentmössa eller en flagga eller en blomma. Det är bra du som kan avgöra vad som passar den stolta studenten.

Sedan kan man såklart även överraska någon som fyller år med graverade glas. Och väljer man då ett champagneglas, så kommer troligtvis att glaset användas att skåla med, vilket såklart är roligt, då presenten kommer till användning direkt. Det kan vara roligt att antingen skriva personens namn och ålder eller så graverar man in ett foto på personen. Då kan det var kul om personen fyller exempelvis 50 år, att man väljer ett foto där personen är ung, kanske runt 10 år.
Vad du än väljer, så blir det garanterat uppskattat och personligt att ge bort graverade glas i form av ett champagneglas!