Whiskyglas

Graverade whiskyglas

Är du med i en whiskyklubb, har du en pappa eller kompis som fyller år så är det perfekt att ge bort ett whiskyglas med personlig gravyr på.
Många gravörer kan gravera in bilder och logotyper på glas och då är det perfekt om du är medlem i en whiskyklubb och vill ha personliga glas att dricka ur. Vi dricker och smackar även med våra ögon, tror det eller ej. Så får man ett graverat glas i handen med en personlig gravyr, så kan vi garantera att det höjer smakupplevelsen.

Känner du någon som fyller år och vill överraska han eller hon med något utöver det vanlig, så är graverade glas i form av whiskyglas den perfekta presenten att ge bort. En klassisk gravyr att använda sig av på dessa glas är att du först skriver namnet på den som fyller år och sedan under skriver du typ ”since 1962”. Välj sedan en gravyr som är lite Irländsk inspirerad, så får man den där rätta känsla av whisky. Vill du göra dessa graverade glas ännu mer exklusiva, kan du gravera in ett fotografi eller en logotyp på ett whisky märke som han eller hon älskar.

För en whiskyklubb är det viktigt att man har något bra att testa sina whiskysorter med. Så har man redan en uppsättning av glas, kan man med fördel fråga sig runt bland landets gravörer om någon tar på sig att gravera in klubbmärket på dessa. Eller så hittar man någon som har önskade glasmodeller redan i sitt lager eller har möjlighet att ta hem. Har man väl löst detta, så är ett annat förslag att man börjar med att graverar in sin logga på whiskyglasen och under eller på andra sidan av glaset graverar in namnen på klubbens medlemmar. Då får varje medlem ett personligt graverat glas att testa sin älsklingswhisky i.
graverade whiskyglasGraverade glas i form av ett whiskyglas kan också vara en perfekt studentpresent. Nu ska man ju inte uppmuntra sina barn att dricka, men detta kan ju vara något som dom får användning av när dom blir lite äldre. Då kan det vara kul att ge bort en uppsättning av exempelvis sex stycken glas. Antingen så kör man på endast namnet i form av förnamn och efternamn eller bara initialerna eller så gör man något mer som knyter ann till studenten. Då kan man gravera in namn, kanske någon symbol och namnet på klassen.

Hur som helst… Funderar man på att köpa graverade glas till någon som firar nåt eller till sig själv, så är dessa glasmodeller användbara till mycket, inte bara till att dricka whisky med. Funkar även mycket bra till vanlig bordsdryck.